Hjælp! - sangskriverklubben

Gå til indhold

Hoved menu:

AKTIVITETER > SANGSKRIVNING > Søren Westerholm

Hvad nu, hvis jeg er gået helt i stå?
I sangskriverklubben.dk, som holder til i Vesthhuset i Sorø får medlemmerne ind imellem en månedsopgave med hjem. En opgave kunne f.eks. være at skrive en sang om et badevæ
En måde at få hul på teksten kunne være at prøve på at huske noget morsomt eller tragisk du har oplevet på et badeværelse.
Sammenstil en liste over Navneord og Udsagnsord, der handler om ting eller personer der kan befindes ig på et badeværelse. Tænk også på hvor badeværelset er beliggende – om det er hjemme, på et hotel – i en bar eller lignende.

Er der ikke rigtigt bid kan du også gøre følgende:
Tag et stykke papir og skriv i venstre side en række navneord (i bestemt form), som du kan finde i et badeværelse.  Fold papiret på langs, så du ikke kan se de ord du lige har skrevet.
I Høre side af samme papir skriver du en række af de mest outrerede udsagnsord du overhovedet kan tænke på. Fold nu siden ud og prøv så at parre navneord og udsagnsord – det giver med garanti nog morsomme kombinationer, som nok skal sætte tankevirksomheden i gang :-) Et lille eksempel kunne være:

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu