Co-Writing - sangskriverklubben

Gå til indhold

Hoved menu:

AKTIVITETER > SANGSKRIVNING > Søren Westerholm

Co-Writing
er en udbredt metode til sangskrivning, lige meget om man har en melodi og mangler en tekst eller omvendt. Når man Co-Writer finder man sammen med en person som man på én eller anden måde swinger med så man har fornemmelsen af at man i fællesskab kan skabe et godt produkt.
Det er nemmest at komme i gang, hvis man f.eks. deltager i et sangskrivningskursus eller melder sig ind i en sangskriverklub, da man her nemmere kan vurdere mulighederne for gode resultater :-)
En anden mulighed er at finde en sangskriver på nettet. Der findes desværre ikke et Co-Writing dating site, hvilket ellers kunne være ganske smart :-)
Der er ingen der siger at man skal nøjes med at Co-Write med en enkelt person, man kan sagtens være flere om opgaven og sangen bliver også i de fleste tilfælde bedre!

KODA – og hvad deraf følger..
Lad os forestille os at du netop har skrevet en god sang, som du mangler en god tekst til. Hvis du samarbejder med en anden sangskriver om at få teksten på plads så husk altid at aftale hvilken procentvis fordeling der skal meldes ind til KODA når sangen er færdig . Det mest almindelige er at man deler fifty – fifty,  altså 50% af indtægterne til hver, men andet kan naturligvis aftales.

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu